Saturday, November 6, 2010

Pinuwun kawula, Gusti...

Yen sing mbahu reksa
wis wancine triwikrama
yen sing ngemban siti
wis wancine matek aji

Giri malih kaya diyu
banyu malih dadi satru
loro-lorone nyampar kanthi mlaku
kabeh ngamuk marahi tatu

jeneng kita ora liya
amung andedonga
sinambi metani
lambarane kriya

jeneng kita kudu nastiti
sarwa-sarwi sing ngati-ati
saka celatune lati
saka obah lan lakune ati

SWW, 06.11.2010

No comments: