Wednesday, June 6, 2012

Kelinci Ucul

Songwriter: Ki Narto Sabdo

Ngubengi kutho sateruse,
ing ndeso ndeso

Mergo aku anggoleki sing tak tresnani,
kelinciku ucul

Lungo mengetan, Suroboyo,
terus nyang mBali,

Mengulon lungo nyang mBandung,
ora ketemu,
Terus aku nyang Jakarta,
jebul ora ketemu,
Adhuh kelinciku,
ojo mbletho aku,

Terus bali nyang Semarang,
kelinciku wus ono kandang
lan jebulane grusa grusu, keburu nepsu,
wekasane montang manting, ragade akeh,
aku dhewe kang kebanting